START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Ce fel de rama vi se potriveste?

Fiecare rama de ochelari are caracteristicile, beneficiile si farmecul ei. Pentru a sti ce vi se potriveste mai bine, va invitam sa identificati si sa distingeti tipurile de rame in functie de procesul lor de creatie.

Ramele pot fi realizate din acetat, creat din fibre de bumbac, 75% celuloza pudra, un material hipoalergenic care reflecta cu usurinta stilul si valorile marcii, astfel ca fiecara rama devine o piesa unica, o adevarata capodopera de maiestrie.

Ramele din fibra de nailon sunt usoare si practic insensibile la temperatura, ceea ce, pe langa o potrivire perfecta, le ofera avantajul unei rezistente mai mari si, implicit, o durata de viata mai lunga.

Cea mai mare rezistenta o au, insa, ramele de metal, care pe langa durabilitate, sunt usor de potrivit si au o amprenta de stil accentuata.

Retina Optics va pune la dispozitie o gama larga de modele din acetat, fibra de nailon sau metal, dar si consultanta de specialitate pentru a va oferi perechea perfecta de ochelari care sa vi se potriveasca ca necesitate, stil si mod de viata.

RetinaOptics10

RetinaOptics11

RetinaOptics12

RetinaOptics13