START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

La Clinica Retina pretuim, mai presus de toate, sanatatea!

drflorianbalta
In cadrul Clinicii Retina, medicii experimentati in oftalmologie se confrunta zilnic cu probleme de vedere speciale si isi folosesc toata experienta medicala pentru a gasi cea mai buna rezolvare a afectiunilor oculare, zi de zi, pentru fiecare pacient in parte. Cataracta, viciile de refractie, traumatismele oculare, bolile retinei in complexitatea si diversitatea lor: dezlipirea de retina, retinopatia diabetica, degenerescenta maculara, ocluzii vasculare retiniene, hemoragii vitreene, gaura maculara, retiniopatia pigmentara reprezinta si pentru cel mai bun medic oftalmolog o provocare zi de zi. Fiecare pacient, fiecare problema a ochilor reprezinta o oportunitate pentru cei mai buni medici sa devina cei mai experimentati medici oftalmologi si cei mai priceputi in gasirea de solutii optime, personalizate pentru fiecare pacient in parte.
Aici, la Clinica Retina, pretuim, mai presus de toate, sanatatea ochilor, dar si sanatatea generala. Nu alegem niciodata calea cea mai usoara, ci tinem cont de istoricul pacientului si alegem metoda potrivita de tratament, prioritizand sanatatea pe termen lung. Avem medici experimentati si profesionisti, dar mai presus de toate medici responsabili, care inteleg ca increderea pacientului, comunicarea eficienta si empatia reprezinta poarta de intrare catre cele mai reusite operatii oftalmologice, tratamente complexe pentru redarea, salvarea sau imbunatatirea vederii.
In cadrul clinicii de oftalmologie Retina, nu veti gasi doar experti in interventii chirurgicale, echipamente performante si posibilitatea celor mai complexe investigatii oftalmologice, ci veti gasi acei medici determinati sa foloseasca toate atuurile tehnologice si intreaga lor pasiune si experienta in oftalmologie pentru a deveni parteneri pentru sanatatea dumneavoastra.

Servicii Florian Balta

Servicii Anca Radulescu

RetinaIMG_1504

RetinaIMG_1514