START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Clinica Retina foloseste cele mai moderne tipuri de cristaline artificiale foldabile: Acrysof® IQ Panoptix

Clinica Retina foloseste cele mai moderne tipuri de cristaline artificiale foldabile. Cristalinele foldabile Acrysof® au avantajul de a putea fi implantate prin incizii de numai 1.8 – 2,2mm.
Acest tip de cristaline sunt cele mai utilizate pe plan mondial in chirurgia cataractei, peste 100 milioane de cristaline Acrysof® au fost implantate pana azi in toata lumea, sau tot al doilea ochi operat de cataracta beneficiaza de implantarea cristalinului artificial Acrysof®.

Acrysof® IQ Panoptix va ofera posibilitatea de a vedea confortabil la distantele cele mai uzuale. Pentru a atinge acest nivel inalt de performanta, inginerii au trebuit sa construiasca in interiorul opticului cristalinului artificial, 15 circulete de dimensiuni extrem de mici….care sa redirectioneze razele de lumina catre retina in cantitati diferite, astfel incat creierul sa poata alege care punct focal trebuie folosit in fiecare moment.
Pe scurt, obiectivul cristalinelor artificiale trifocale, cum este Acrysof ®IQ Panoptix, este sa reduca semnificativ dependenta de ochelari, asigurand o vedere buna la diferite distante – aproape, intermediar si la departare. Este cel mai nou tip de cristalin artificial, cu rezultate exceptionale!