START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Conferinta Anuala a Societatii Retina 2016

Conferinta Anuala a Societatii Retina, ce a avut loc in perioada 23-24 iunie 2016 la Eforie Nord, a avut ca tema principala a sesiunilor de lucru folosirea OCT-ului in practica curenta dar si subiecte de excelenta din chirurgia vitreo-retiniana.
Domnul dr. Florian Balta, in calitate de presedinte al Societatii Romane Retina, a deschis conferinta si a moderat sesiunea de lucrari din cadrul programului OCT pentru avansati, ce a cuprins Aspecte teoretice si practice privind utilizarea avansata a OCT-ului, dar si o sesiune special destinata producatorilor/distribuitorilor de aparatura Echipamente OCT actuale, sesiunea interactiva Quiz show, precum si sesiunile de lucrari libere Chirurgie vitreo-retiniana si Varia.
In cadrul acestor sesiuni domnul dr. Florian Balta a prezentat experienta privind OCT-ul tip ’swept source’ in activitatea de zi cu zi, lucrarea Retinoschisis juvenil in cadrul careia au fost prezentate cazuri de retinoschisis juvenil in evolutie, studiul de caz Decolare retiniana cu gaura maculara si sindrom Morning Glory, precum si Curs de Chirurgie Vitreo-Retiniana in 3D.

IMG_8541
IMG_8576
IMG_8543