START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Clinica Retina

Din grija pentru pacienti!
Infiintata in anul 1998 de catre Dr. Florian Balta, Clinica Retina si-a propus sa adune experienta si expertiza celor mai buni medici pentru a oferi servicii oftalmologice de exceptie. Cu o echipa medicala pregatita profesional la cele mai inalte standarde si tehnologie de ultima ora, Clinica Retina si-a castigat prestigiul prin seriozitate, profesionalism si dedicare in totalitate catre pacient si oftalmologie.
Misiunea noastra este sa oferim cele mai bune servicii, sa impunem noi iso9001standarde ale profesionalismului in oftalmologie si sa aducem grija pentru sanatatea pacientilor la cel mai inalt nivel.
Clinica Retina detine un sistem de management al calitatii functional si eficient, in acest sens fiind certificata ISO 9001.

Fundamentele prestigiului nostru

Clinica Retina si-a consolidat reputatia, de-a lungul timpului, prin validarea de catre pacienti a celor mai importante calitati:

Experienta

Clinica Retina este prima alegere a pacientilor cu afectiuni ale retinei datorita experientei chirurgicale de exceptie si calitatii actului medical.

Dotari

Aparatura de cea mai buna calitate si tehnologie de ultima generatie pentru o mare acuratete si precizie, dar si un plus de confort pentru pacientii nostri.

Medici de elita

Echipa de medici pasionati, dedicati pacientilor si cu o vasta experienta in oftalmologie, ce pun un accent deosebit pe incredere si siguranta.

Incredere

Empatie, rabdare, intelegere si grija pentru nevoile fiecarui pacient in parte sunt calitati ce ne deosebesc si ne asigura increderea pacientilor.